Σελίδες

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ όνομα για την Αγγλία στη Eurovision!




     Με μια απίθανη φωνή 'κατεβαίνει' η Βρετανία αυτή τη χρονιά στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό που γίνεται στο Μάλμε! Η Μπόνι Τάιλερ (Bonnie Tyler) δέχτηκε την πρόταση και θα είναι εκείνη που θα σηκώσει τη σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου αυτό τον Μάιο, στη Σουηδια.


Στον τελικό της 18ης Μαΐου, η Μπόνι Τάιλερ θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Believe In Me» των Desmond Child.

Η ίδια η τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλη μου τιμή και είμαι ενθουσιασμένη που θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου στη Eurovision και ειδικά με ένα τόσο υπέροχο τραγούδι. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Είναι ένα πολύ δυνατό, "πιασάρικο" και μελωδικό τραγούδι που σίγουρα θα αρέσει στον κόσμο» Πρόκειται βέβαια για την ερμηνεύτρια που έχει γνωρίσει επιτυχία στα charts όλου του πλανήτη, με κορυφαία της στιγμη το Total Eclipse of the Heart, αλλά και δεκάδες άλλα τραγούδια που της έχουν χαρίσει παγκόσμια αναγνώριση.
Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει 'πέσει' πολύ τα τελευταία χρόνια, με συνεχόμενες χρονιές στις τελευταίες θέσεις του διαγωνισμού και φέτος αποφάσισε να επιστρατεύσει ένα τέτοιο όνομα με την ελπίδα της νίκης. Για να δουμε, αν θα τα καταφέρει...
Δείτε το κλιπ εδώ.

  • ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ όνομα για την Αγγλία στη Eurovision!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου